Boek rechtstreeks

en geniet van de beste prijs

 
 
 

Komt u graag naar Gent in de komende weken? Tussen 19/10 en 19/11 kunnen wij op aanvraag catering voor u organiseren tijdens uw verblijf in samenwerking met onze favoriete restaurants.  

Van een verblijf in Ganda Rooms & Suites in Gent willen wij voor iedere gast een aparte ervaring maken, zowel voor wie voor zaken als voor ontspanning reist. Vanuit het 18de eeuws herenhuis, in rustige straat, en toch in het hart van de historische stad, kunt u de pracht van Gent ontdekken en genieten van een heerlijk en onvergetelijk verblijf.

De 8 kamers en suites zijn elk op een unieke manier ingericht en onderscheiden zich qua grootte, kleuren en comfort. Met veel oog voor details, hebben we de authenticiteit van dit pand in ons hotel bewaard :  ruime kamers en suites,  met box spring bedden van Belgische makelij, heerlijk aanvoelend bedlinnen, sommige  kamers met een originele schouw en plafond,  andere met een origineel eeuwenoude houten gebinte, verschillende gezellige terrasjes, een rustige patio, een charmant salon, smaakvolle decoratie en met plaats voor kunst en curiosa. We hebben alles zo ingericht om u een unieke ervaring in het historische en bruisende Gent te doen beleven.

 
 

Superior rooms

Onze superior kamers (van 19 tot 22 m2) op het gelijkvloers.

vanaf € 130,00

 
 

Deluxe rooms

Onze deluxe kamers (van 22 tot 30 m2) op de eerste verdieping

vanaf € 155,00

 
 

Ganda Suites

De suites op het gelijkvloers of op de 2de verdieping.

vanaf € 195,00

x

COVID-19

Wij nemen alle maatregelen om onze gasten in veilige omstandigheden te verwelkomen.
Bij vragen aarzel niet ons hierover te contacteren.